Beste partner, vertel me waarom

Manager EY

Een oproep van Annebeth Roor aan leidinggevenden bij accountantsorganisaties, om hun medewerkers van een nieuwe generatie meer te betrekken bij het waarom van het werk.

Want we horen graag van jou als leidinggevende waarom we hard moeten werken en waartoe ons werk leidt. We horen dat te weinig, terwijl dat ons jongeren juist motiveert om goed werk te leveren en onze rol als professional in te nemen. Dus geniet van je zomer, reflecteer en hopelijk wil je dan met ons wat meer delen als je weer terug bent.

We weten dat waarden in het werk ertoe doen. De NBA deed recent een waardenonderzoek, waar een relatieve hoge response op kwam. Van gemiddeld 5 procent gebruikelijke response voor dit soort onderzoeken, reageerde nu 9,9 procent van de 17.732 accountants en trainees. Het blijkt dat we als sector behoefte hebben om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en te laten blijken. Andere thema's zoals kwaliteit en professionaliteit zijn ook belangrijk, maar die zien we al meer terug in de huidige cultuur. Hoe we maatschappelijk van waarde zijn, daarin zijn we nog zoekende. We praten daar graag over mee. Weet, voor onze generatie hoef je niet gelijk overal een antwoord op te hebben. Dat scheelt weer.

[....]

Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures

de Volksbank
4.715 - 7.253
Medior
Utrecht
EY
Marktconform
Senior
Amsterdam
EY
Marktconform
Senior
Rotterdam